Sigma Pearl

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

De beste aanbiedingen!

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Sigma Pearl

De Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt is de matte kwaliteitsverf voor de muur. (bekend van de radio Doekje er over.. Klaar) De Sigma Sigmapearl Clean Matt is uitermate geschikt voor oppervlakken die vaak gereinigd dienen te worden, denk hierbij aan de keuken of zelfs achter het kookgedeelte. Er is geen andere Sigma muurverf beter bestand tegen vuil dan de Sigmapearl Clean Matt. De slogan: Doekje er over.. Klaar maakt het ook echt waar! Let hierbij wel op dat u een geschikte roller gebruikt. Een roller met een dichte structuur levert het beste resultaat en reinigt naderhand ook het beste.

Matheid

Het Research & Development team is erin geslaagd om Sigmapearl Clean Matt nog verder te verbeteren. Een belangrijke optimalisatie slag werd gemaakt op het vlak van matheid. Die is nu onder alle kijkhoeken mat en blijft ook mat.

Optimale reinigbaarheid

De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigma Pearle Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen, zonder dat het oppervlak op glanst.

Esthetisch eindresultaat

De verbeterde Sigmapearl Clean Matt muurverf is soepel verwerkbaar, en levert een mooier eindresultaat op. Er is geen betere matte muurverf die tevens te reinigen is op de markt verkrijgbaar.